Over M.M Attallah (Mohamed Magdy)

Over M.M Attallah (Mohamed Magdy)

 

  • Tandarts – Gnatholoog (NVGPT)
  • Tandheelkundig Slaapgeneeskundige (NVTS)
  • Tandarts voor Orthodontie (VTVO)

 

Geboren in 1983 te Cairo – Egypte

In 2007 Heeft de opleiding tandheelkunde afgerond in Cairo Universiteit met de graad van eer

In 2011 heeft zich aangesloten op de postgraduate opleiding Orale Kinesiologie op ACTA te Amsterdam

In 2013 studeerde af als Gnatholoog/ Orale Kinesioloog. Lid van de Nederlands vereniging voor Gnathologen en Prothetisch Tandartsen NVGPT

In 2015 studeerde af van de opleiding Progressive Orthodontics POS

 

In 2017 studeerde af van de Masters of Science (Msc) of Specialized Orthodontics uit Duitsland. Master Thesis: “Rapid maxillary expansion as a treatment modality for Obstructive sleep apnea”

In 2019 richtte Advancenter op

Werkzaam als Tandarts voor Orthodontie in Utrecht Bartoklaan en als Tandarts – Gnatholoog bij de Stichting Bijzondere Tandheelkunde in Amsterdam SBT

 

 

AANVULLENDE INFORMATIE

Ik ben gepassioneerd met tandheelkunde. Opgetogen in een medisch familie met een vader die werkte als chirurg en een moeder die universitair docent tandheelkunde was, had ik bijna geen keuze meer! (grap)

Ongeveer toen ik 12 of 13 was wist ik dat ik tandarts wou worden. Samen met mijn moeder naar de college zaal als kind heeft mijn passie gevormd zowel voor de tandheelkunde, het onderzoek en de educatie.

Sinds 2007 ben ik werkzaam als tandarts en heb sindsdien meerdere differentiaties gehaald, zo ben ik Tandarts – gnatholoog , Tandarts voor orthodontie en Tandheelkundig Slaapgeneeskundige. 

Ik heb een paar onderzoeken achter de rug, zowel in de vorm van 2 publicaties op het gebied van de gnathologie als 1 master thesis op het gebied van Orthodontie. Mijn plan is in de toekomst een uitgebreid onderzoek te doen op het gebied van Tandheelkundig Slaapgeneeskunde.

Via Advancenter probeer ik Tandheelkunde, Onderzoek en Educatie allemaal samen te brengen, hopend hiermee zowel mogelijk ervan te leren en anderen de mogelijkheid te bieden om dit pad samen met mij mee te bewandelen.

Wees vrij om contact met mij op te nemen voor vragen, suggesties of voor een samenwerking.

Pin It on Pinterest